اخواتى الحبيبات من غير تفاصيل ولا كلام كتير دجاجة بدون جلد ممكن افخاد الدجاج انا اخدت كل فخدة وقطعتها نصفين وشيلت الجلد خالص وعملتلكم صينية دجاج مبتكرة وجميلة تعالو شوفوااااا
المكونات:
دجاجة او افخاد الدجاج
بصل جوانح
ثوم حلقات - جزر مبشور
ملح فلفل
روز ميرى - فلفل اخضر - هيل(حبهان) - ورق لورا
طماطم حلقات للوجه_ جبنة موتزاريلا للوجه
زبدة
ماء
الطريقة:
اولا نشوح الدجاج اللى بدون الجلد فى قليل من الزبدة ونتركة جانبا بعد التشويح الى ان يصبح ذهبيا
نضع البصل مع التوم مع الفلفل كاه مع بعض حتى يذبل ونعطرهم بالروز ميرى طازج او مجفف اللى موجود عندك بس لازم الروز ميرى عشان سر الطعم والنكهه وورق اللورا وكمان الهيل( الحبهان)
وبعدين ترجعى الدجاج وتتبلى بملح والفلفل الاسود وتضعى ماء يغطى الدجاجة فى الصينية وتتركيهم على البوتاجاز من فوق الى ان تبدأ فى الغليان ثم تضعى شرائح الطماطم وتضعيها تحت
شواية الفرن الى ان تحمر وتتطلع بهذا الشكل الجميل وبالف هنا وشفا للجميييييييع
منقول